Summit To Eat - pasta bolognese - Big pack
Termékleírás
Tészta (búza) (12%) / paradicsom (30%) / paradicsompüré, darált marhahús (15%) / hagyma (14%) / repceolaj, darált fokhagyma, olasz fűszerkeverék, só.
Előkészítés:
1. Tépje le a zacskó szélét.
2. Vegye ki az oxigénelnyelőt tartalmazó zsákot (nedvességelnyelő vasoxidot tartalmazó, nem gyúlékony zsák).
3. Öntsön forró vizet (580 ml) a zacskóba, és keverje össze.
4. Zárja le a zacskót, és hagyja a tartalmát rehidratálódni.
5. 8 perc elteltével keverje meg vagy fűszerezze.
Az ételek közvetlenül a zacskóból fogyaszthatók, vagy igény szerint tányéron tálalhatók.
Mesterséges tartósítószerek használata nélkül:
A természetes összetevők használatának köszönhetően a Summit to Eat ételek kiváló természetes aromával rendelkeznek.
Milyen előnyei vannak a fagyasztott élelmiszereknek?
Megjelenés - A fagyasztva szárított élelmiszerek megőrzik eredeti alakjukat és textúrájukat, ellentétben a levegőn szárított élelmiszerekkel, amelyek a magas feldolgozási hőmérséklet miatt zsugorodnak és zsugorodnak. Egyszerűen adjon hozzá vizet, és perceken belül az étel visszanyeri eredeti formáját.
Íz - ugyanolyan jó ízű, mint a friss. A fagyasztás a vizet távolítja el, az ízt nem. Így a fagyasztva szárított élelmiszerek gyakorlatilag megőrzik minden ízüket, vitaminjukat és tápanyagtartalmukat.
Súly - kevesebbet nyom, mint a friss. A fagyasztás során az élelmiszerben lévő víz 98%-a távozik. Ez jelentősen csökkenti a súlyt, ami megkönnyíti a kezelést és csökkenti a szállítási költségeket. Például 10 kg eper fagyasztás után csak 1 kg-ot nyom - az eredeti súlyának tizedét! Azonban gyorsan visszahidratálódnak eredeti súlyukra.
Hosszú eltarthatóság - a fagyasztott élelmiszerek szobahőmérsékleten több évig tárolhatók károsodás vagy romlás nélkül. Az eltarthatósági idő a gyártástól számított 7 év.
Alacsony költségű tárolás - mivel szobahőmérsékleten tárolhatók, nem igényelnek drága hűtő- vagy hűtőtárolókat, így a tárolás sokkal olcsóbbá válik.
Oszd meg a véleményed másokkal
Válasz hozzáadása a hozzászóláshoz: