Lyofood Lentil DAL Single - 370g
Termékleírás
A dal (dhal, daal, dhal) egy híres hagyományos indiai étel, amely jellegzetes ízével, sűrű és krémes állagával gyönyörködtet. Sokan szeretik a végtelen változatossága miatt. A LYOFOOD étteremben átmentünk a vörös lencsén, amelyet krémes kókuszos-paszternákos mártásban lassan pároltak, és gluténmentes búzával tálaltak. Ropogós zöld lencsével koronáztuk meg, hogy extra ropogós textúrát adjunk neki. Röviden: egy klasszikus indiai étel fagyasztva szárított, organikus változata, amely órákig melegen tart.
Az ételeket fagyasztva főzik és szárítás előtt fűszerezik.
Nincsenek mesterséges adalékanyagok, hozzáadott cukor, pálmaolaj és tartósítószerek. Az eledel 100%-ban természetes alapanyagokból készül. Az eltarthatósági idő körülbelül 4 év.
Információ a fogyasztók számára:
- Vegán étrend
- Laktózmentes
- Gluténmentes
- 100% ORGANIKUS
Összetétel:
- bio köles 36%
- bioparadicsom (paradicsom, paradicsomlé) 16%
- szerves piros lencse 15%
- bio kókusztej
- szerves zöld lencse 4%
- bio hagyma
- bio olívaolaj
- só
- bio fűszerek
- bio kömény
- szerves kurkuma
- bio gyömbér
Tápértéktáblázat:
100 g-ban | Adag 97 g (370 g szárítás előtt) | |
Kalóriák | 1729 kJ / 411 kcal | 1704 kJ / 406 kcal |
Zsírok | 12 | 12 |
ebből telített zsírsavak | 6,1 | 5,9 |
Szénhidrátok | 53 | 51 |
ebből cukrok | 4,6 | 4,5 |
Szál | 12 | 12 |
Fehérje | 19 | 18 |
Sók | 1,7 | 1,6 |
Az értékek grammban vannak megadva.
Paraméterek
Összetétel:
- bio köles 36%
- bioparadicsom (paradicsom, paradicsomlé) 16%
- szerves piros lencse 15%
- bio kókusztej
- szerves zöld lencse 4%
- bio hagyma
- bio olívaolaj
- só
- bio fűszerek
- bio kömény
- szerves kurkuma
- bio gyömbér
Tápértéktáblázat:
100 g-ban | Adag 97 g (370 g szárítás előtt) | |
Kalóriák | 1729 kJ / 411 kcal | 1704 kJ / 406 kcal |
Zsírok | 12 | 12 |
ebből telített zsírsavak | 6,1 | 5,9 |
Szénhidrátok | 53 | 51 |
ebből cukrok | 4,6 | 4,5 |
Szál | 12 | 12 |
Fehérje | 19 | 18 |
Sók | 1,7 | 1,6 |
Az értékek grammban vannak megadva.
Oszd meg a véleményed másokkal
Válasz hozzáadása a hozzászóláshoz: